Сингапур

1. Непременно се разходете в Garden by the bay. Двете оранжерии и уникалните дървета си струват да бъдат разгледани. Особено оранжерията с дъждовната гора.

2. Посетете и зоопарка на Сингапур. В покрайнините на града е, но пък обстановката и екзотичните животни, които изглеждат все едно са в естествена среда, си струват дългото пътуване. Около час от китайския квартал. Нанесете преди това репелент против комари!

3. Островът Сентоса е идеално място за забавления. Един ден за посещението му не стига, за да бъде разгледан. Ако детето у вас е живо това е мястото, в което ще се почувствате щастливи 🙂.

4. В Сингапур е забранен вноса на дъвки и дъвченето на дъвки. Има солени глоби, така че по-добре не рискувайте.

5. Пушенето се осъществява само на определени места. Не можеш да вървиш по улиците и да пушиш, а след това да хвърлиш фаса си на земята. Ще бъдеш глобен.

6. Пиенето, храненето и пушенето в метрото е забранено. Както се досещате - при нарушение следват глоби.

7. Метрото е Сингапур е модерно, чисто и бързо. Както и целия градски транспорт. Задръствания почти няма, защото няма много коли. 

8. Летището на Сингапур е уникално. Разходете се, ако имате време. Използвайте и столовете за масаж и релакс. Напълно безплатни са 😉.

9. Идете в градината на орхидеите. Те са символ на Сингапур. Няма да можете да се наситите на красотата около вас, докато се разхождате там. Нанесете преди това репелент против комари!