Дар

Всеки има мечти. На всеки мечтата му е различна, но за всички тя е важна. И, ако мога да направя някого щастлив и да сбъдна мечта за мен е щастие. Когато избирам за някого дар го правя с цялото си сърце, с цялото внимание, на което съм способна и в замяна искам само да видя две усмихнати очи. Онзи поглед, който казва всичко. Дори не е ми е необходимо да чуя "Благодаря". Вече знам, че тези две очи са ми го казали. И не цената е важна, никога не е важна цената. Важно е да знаеш кое ще направи някого щастлив, да си бил добър слушател. Да си прочел в сърцето му каква е мечтата му. Ако си направил всичко това няма как да не видиш онези две очи с тяхната смесица от възторг, щастие и благодарност.

Днес опитах да усмихна някого и знам, че няма да видя очите по географски съображения. Но сърцето ми се надява да съм успяла да зарадвам този човек, който успя да ме трогне с добротата си, с позитивната си усмивка. Човек, който има толкова малко, но успя да ми даде толкова много. Зареди ме с надежда, че не е важно какво ти се случва, важно е да останеш мил, да останеш добър, да имаш мечти.

Искам да забравя за даровете, които съм правила от цялото си сърце и душа, които съм избирала с любов и, които са заминали в някое кошче. С тях са заминали и парченца от сърцето и любовта ми. Това ме натъжава малко. Но пък имам своята история днес. Знам, че тя заслужава моята усмивка. Знам, че този човек си струва да му дам своя дар. Не е кой знае какво, но има частица от моето сърце. Затова и написах само :

"Сбъдни мечтите си" ❤